Så räknade jag ut min RMR - Resting Metabolic Rate avstånd Energibalans

Arkiv

Rimmar på trist…

“Det finns inga möjligheter att äta sig till en övervikt av frukt och bär”

Däremot kan man lätt gå upp i vikt av att äta oregelbundet, dricka läsk och äta för mycket godis. Men, aldrig av frukt, bär, potatis, spannmål och bröd”

Vilket yrke har man om man hyser ovanstående missuppfattning?

Ja, tyvärr…

5 comments to Rimmar på trist…

 • fetsmart

  Eller spannmålsbonde?

 • Mopedist eller metodist gissar jag. Och jag har alltid rätt.

  Å andra sidan tänker jag på extermuthållare som Scott Jurek just nu, han lubbar på i Spartathlon loppet nu. Lär väl vinna som förra året. Å så är han vegetarian. Ska jag behöva byta min kost för att klara av sånt? Usch.

  EU vill ge pengar för frukt och grönsaker för att de inte ska bli feta hör jag på nyheterna precis nu.

 • Slarviga jag;
  EU vill ge pengar till skolmåltider genom frukt och grönsaker, för att motverka fetma. Suck.

  Om man nu tvingar folk att äta sådant de inte vill ha, så kommer de att äta mer av det andra som de helst vill äta. Vill man inte ha grönsaker (äpplen eller kokta ägg) så överkompenserar man det med 10 chokladkakor eller 10 liter läsk.

  Det är min övertygelse.

 • fetsmart

  EU-styrning av skolmåltider genom subventionering är helt vansinnigt!
  Inte för att det nödvändigtvis är så fel med mera frukt och grönt… (åtminstone inte grönt) MEN skolmaten är en lokal/kommunal fråga, möjligen lämplig att “styra” med rekommendationer och grova riktlinjer på nationell nivå.

  Jag håller med om att beslut som fattas på en orimligt “hög” nivå, i detta fallet EU, riskerar att få rakt motsatt verkan. “jag bestämmer jävlar-i-mej själv om jag vill äta äpple eller kexchoklad…”

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ett mindre jag...
==================
2006   -9,7 kg
2007   -5,4 kg 
2008   -0,6 kg
2009   -3,8 kg
2010   +4,2 kg
2011   -2,0 kg
2012   -7,5 kg
2013   -2,1 kg
2014   +9,2 kg
2015   +1,6 kg
2016   -4,6 kg
2017   +3,2 kg 
==================
Totalt -17,5 kg 

Flag Counter