Så räknade jag ut min RMR - Resting Metabolic Rate avstånd Energibalans

Arkiv

Slappna av? Inte!

Någon satte upp bloggen LCHF-ankdammen, en rätt anspråkslös liten plätt i bloggosfären som i mitt tycke håller upp en skrattspegel för att den som så önskar ska kunna få sig ett igenkännande flin – åt sig själv och andra som plaskar runt…

Nu har de stora kanonerna plumsat i den lilla pölen också… Nu ska här fanimej skapas ordning och reda , folk ska bedömas, analyseras, fördömas och helst skall det väl genomföras etnisk rensning så att bara ankor av rätt sort vågar sticka näbben över vattenytan.

Det är ganska komiskt faktiskt. Det som redan är lite skruvat skruvas ytterligare ett varv… Väderkvarnar och ankor, watch out! Här kommer de verbala och retoriska tungviktarna som ska skjuta allt och alla i sank…

Nu ser vi fram emot att se seriösa statsvetare engagera sig med all sin energi och på blodigt allvar analysera och diskutera Lelle Printer och de andra i “På håret”. Vi vill se expertkommentatorer i våra sportkanaler på fullt allvar kritisera de taktiska dispositionerna i på  mittfältet i FCZ och kan inte någon tung litteraturkritiker ta sig an  en djupgående analys av undertexten i Magnus Ugglas lyrik… fältet är fritt.

Bli lite seriösa för f-n…

http://blogg.passagen.se/lchf-ankdammen/ 

4 comments to Slappna av? Inte!

 • Massa typon som du kanske vill rätta till. Du som kan.

 • Det är inte lätt att vara synskadad dyslektiker… Tack!

 • Zac

  Någon skrev detta i affekt… Bra, ärligt och naket!

  Kanske är det dags att fundera på om Karlshamnsstudiens låga energiintag också har att göra med de goda, men få, data LC:are gärna sprider kring sig?

  Kanske är det helt enkelt inte nyttigt att pressa i sig 4000kcal LCHF? Fast LC-land är full utav sådana svarta kunskapshål så är de flesta brinnande entusiaster helt utan självinsikt och självkritik. Faktum är att det börja äckla mig så mycket att jag inte ens vill kritisera dem längre… :o \

  //Zac

 • Jag är “någon”! I den bemärkelsen att jag skrev bloggposten ovan. För säkerhets skull vill jag bara skriva att jag inte är “någon” bakom “LCHF-ankdammen”… den äran(?) får “någon” annan ta åt sig.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ett mindre jag...
==================
2006   -9,7 kg
2007   -5,4 kg 
2008   -0,6 kg
2009   -3,8 kg
2010   +4,2 kg
2011   -2,0 kg
2012   -7,5 kg
2013   -2,1 kg
2014   +9,2 kg
2015   +1,6 kg
2016   -4,6 kg
2017   +3,2 kg 
==================
Totalt -17,5 kg 

Flag Counter