TRÄNING - HÄLSA

Hur kan man få en vacker hy?

För att få en vacker hy behöver du leva sunt, dricka vatten, ge din hud omvårdnad och få tillräckligt med sömn. Här kommer några råd från oss som vi själva har provat och tycker fungerar. 

Om du vill bibehålla eller få en vacker hy behöver du göra några få livsstilsförändringar som att sluta röka eller snusa, dra ned på onyttigheter, ät mer hälsosam mat och drick vatten. Börja motionera regelbundet och se till att få tillräckligt med skönhetssömn. Se till att införa skönhetsrutiner som rengöring av huden varje kväll och återfukta huden med någon hudkräm som passar din hudtyp. Har du problem med fet hy och akne kan man följa speciella råd. Man ska också veta att överdriven rengöring av huden kan vara negativt. 

VÄLJ BORT DET SOM ÄR ONYTTIGT

Minska intaget av socker, salt och alkohol. Om du röker eller snusar, sluta med det helt. Cigaretter och snus kan påskynda hudens åldrande för det innehåller en massa giftiga kemikalier som skadar kroppen. Hudens naturliga kollagen och elastin som gör att huden håller sig elastisk blir skadad och därmed kan man få rynkor i förtid. 

Fler tips!